CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, May 10, 2011

cuaca tak menentu emosi pown x menentu !

assalamualaikum . . . hye sahabat ku sekalian .  korang ape khabar . . hope korang sihat2 selalu ya .  almaklumlah malaysia sgt2 panaskan . .asmah hampir nk demam lg . .fuhhhh ! alhamdulliah demam tu menyerang kembali . heheh now i want to story about my emosi ? opssss TERSPEAKING plak . .heee whateverla . .erm kenapa la ngan asmah sejak kebelakangan ini . kejap2 happy kejap sedih . .asmah pown x tau la kenapa. .dengan kawan2 asmah still leh senyum2 gelak2  tp dlm hati asmah sedang berperang dgn perasan yg x menentu . . ornag nmpak asmah sentiasa senyum tp org x nmpak kesedihan dlm hati asmah . .hanya org yg very close n stay satu rumah ngan asmah jewp yg tau semua tu . .korang tgok asmah nie mcm keras hati tp asmah pown manusia biasa yg memiliki perasaan sedih n sensitive tp sensitive tu kadang la . .. kan best kalu ade org boleh bace isi hati kite. hurmm asmah bukan la org yg senang berkongsi masalah dengan org . kalu boleh asmah nk selesaikan sendiri masalah asmah tu . asmah x suke nk menyusahkan org. .asmah x nk kawan2 asmah sedih n risau degn masalah asmah .kalu asmah x tahn sgt2 bru la asmah story degn  bestie asmah . . kalu asmah betul2 happy mmg terselah keceriaan itu asmah akan usik orang bahan org n mcm2 gelagat asmah tau heee . .asmah nie actually mmg seorg yg pendiam n gelak mmg hobby ku kalu korang nk tau kat dlm fb jewp peramah  heee . .tp kalu sekali asmah dh meletop mmg org pndang pown x nk tegor . . sbb tu sekarang  asmah tgh try to cheer up myself n control my emosi takut org lain plak terkene tempiasnya . . .asmah x nk semua tu berlaku  . . . dan dgn adenyer kawan2 yg happy go lucky menjadi tempat asmah bergantung untuk menghiburkan hati asmah . .tp asmah pikirkan smpi bile asmah nk bergantung pade kawan2 tuk menghappy kan asmah . asmah kene cri special bf yg boleh menjadi pendengar setia dan boleh menjadi tempat asmah mengadu . .tpppppp ! asmah x jumpe lagi la . .susah nyer nk cri yg berkenan di hati asmah . .yg berkenan kat asmah bnyak la . . cewahhhhh ! opssss sorry terperasan lak budak chubby nie kan . .hehehe x pela sape lg nk puji kite kalu bukan kite sendiri yg pujikan . . .hehehehehehe asmah nk say sorry kepada kawan2 asmah terutamanya roomate asmah if perubahan mood asmah menggangu korang . .  i luv u all damn much . .terima kasih kerana menjadi sahabat yg terbaik n korang mmg the best lah . . .muachhhhhxxxxx ! asmah syg peluk cium korang tau !heeeee~




0 comments: