CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, June 1, 2011

MY FIRST TYME JOIN CONTEST ! =)

assalamualaikum wahai my friend semua. . .korang ape khabar? hope korang sihat hendakNYA .  hurmmm dh lame rasenyer x mengupdate teratak tersayang asmah nie . .tok entri kali ini asmah nk cerstory pasal satu contest nie . hehe contest yg asmah maksudkan ada kat laman sosial FACEBOOK atau MUKABUKU .name contest tu kan PENCARIAN  LELAKI SWEET DAN AWEK BERTUDUNG  . asmah join contest nie tuk saje2 jewp. almaklumla bosankan tu saje2 nk try nasib. kalu dapat masuk top 25 pown jadi la. korang doa2 kan yerk asmah dpt. hakhakhak. korang nk tgok x pic ape yg asmah upload.. ade 2 pic yg asmah upload. x tau la pic mane yg the best  pic asmah tu biase2 jewp . . 
ha meyh tgok pic yg asmah send. 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

*my frist pic * 








*my second pic*


hha dh tgok kan pic yg asmah send tuk contest tu . .  heeee biase2 jewp pic asmah tu kan. . kat contest nie ramai gile yg cantik2 terase kecil plak berada disitu walaupown diri nie di dalam dunia reality x lah kecik mane. .  hahah tp setiap orang ade kecantikan yg tersendiri . . asmah bersyukur dengan segala kecantikan yg allah berikan kepada asmah . .  so sampai disini saja bebelan asmah tuk kali ini. .  segala perkembangan terbaru akan asmah update kat sini (kalu asmah rajin la ) heee . . syukran ya ! assalamualaikum muahhhhxxx !



0 comments: