CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, October 21, 2011

SASUKE MY NEW FRIEND !


asssalamualaikum .
hye semua penjengah2 blog asmah ,
tuk entri kali nie asmah nk story sikit about someone ,
ermmm sape erk ? 
*pikir jap * 
haaaaa orang tu ialah kawan bru asmah , 
name dyer x boleh dibg tau la, SECRET ! 
asmah pggil dyer sasuke , 
dyer minat naruto , 
pastu dyer pggil asmah sakura , 
heeeee ..
dimana asmah kenal sasuke nie erk ? 
ermm yg pnting not di fb ya , 
heee 
biar la bgmane cre sakura kenal sasuke mnjdi rahsia .
huhyhuhyhuhyhuhhy ! 
best gile tau kawan ngan dyer , 
sporting, satu kepala ngan asmah ,
dyer pown pelik mcm asmah gak  ,
n yg penting asmah suke cre dyer berfikir , 
semalam kami bercerita smpi kol6 pg , 
dh lame x berbahas mcm malam td ,
macam2 topic yg dyer bg ,
kiteorng saling bertukar pendapt 
samppai asmah tertido tyme msj ngan dyer ,
heee soryy ye sasuke ! 
huhyhuyh ! 
ermmm bergitu la serba sedikit about new friend asmah , 
x leh nk cite lebih la , 
oke la sekian tuk entri kali nie , 
next tyme asmah story lg ye  ~
assalamualaikummm ! 





P/S : pic diatas hnyala sekadar hiasan , xde makne pape pown ye , huhyhuhyuhy ! :)

Thursday, October 6, 2011

tinggal kenangan !

assalamualaikum..
wow! sekelip mate aku dh kehilangan orang yg aku syg ketat2 ,
mmg terbaikk la, 
hati aku dh kosong dh ! 
TIADA LAGI UCAPAN SEMALAM MALAM ,
TIADA LAGI GURAU SENDA ,
TIADA LAGI KECERIAAN DALAM HATI,
TIADA LAGI KATA SEMANGAT
TIADA LAGI  TEMPAT AKU NK BERGADUH,
TIADA LAGI TEMPAT AKU NK MENGADU, 
TIADA LAGI TEMPAT AKU NK BERMANJA, 
yang paling penting 
TIADA LAGI DIA DALAM HIDUP AKU ! 
dia hilang dalam sekelip mata , 
actually aku still x leh except ape yg belaku ,
ia mcm kilat pantas jak,
nk x nk aku kene except, 
6 OCTOBER hari terakhir aku bersama ngan dye ,
walaupown ade sedikit prob 
yg paling aku x leh lupa mase aku touching ngan dyer ,
dyer cri aku 
mase tu sgt indah buat aku ,
mase my roomate bg tau ,aku senyumm jakk,
aku anggap dyer first love aku , 
aku syg gile2 kat dyer ,
ape yg boleh aku buat tuk hilang kan rindu aku kat dyer
aku tgokk gmbr dyer, 
aku bace balikk semua msj yg dyer bg ..
tu je yg mampu aku buat ,.
uittt asmah remember " dia bukan milik ko lg "
perkataan nie yg sedang bermain dalam pale otak aku sekarang nie ,
betul la ckp lagu blog aku nie ,
KITE BOLEH SAYANGI SESEORANG DALAM MASE SATU JAM
TP NK MELUPAKANNYA MEMERLUKAN WAKTU SEUMUR HIDUP .
kenapa sakit sgt2 erk nk hadapi semua nie ?
xpe la, CINTA X SEMESTINYA MEMILIKI ,
hope dyer happy ngan pilihan dyerc..
doa aku akan selalu mengiringi hidup dyer smpai ALLAH pisahkan jasad ngan roh aku ,
selagi aku hidup pasti ade kiriman doa buatmu .
walaupown sekejap ko hadir dlm idup aku ,
segala kenagan aku ngan ko akan ku simpan dlam hati aku yg paling dalam , 
dh aku simpan aku kunci ketat , 
tiada siapa yg boleh ragut tmpt ko dlm hati aku, 
maybe lepas nie aku jumpe ngan orang lain, 
but dyer x kn dpt tmpt yg same mcm ko dlm hati aku , 
insan yg akan bersama dgn aku hope awak paham yee  !
ini mmg suatu kepastian , 
airmata nie pown bongok la 
asyik nk kuar jee , 
gedixx betul mata niee ,.
haishhh 
k la tyme to nangiss puas3 .. 
dh 3 thun nie x nangiss , 
aku nk hargai tyme nie sebaik baiknya, 
sebelum hati ku keras membatu seperti dahulu,,,








sakit dan teramat sakit !

sakittt nyerrrr!!! 
nape sakit sgttttttt !! 
napee  x leh  nagiss mcm orang lain ? 
kesakitan yg aku alami nie aku rase mase 3 tahun yg lepas ,
mase tu mmg sakit  but kali nie sakitnyer berganda2 ..
but asmah kena tahan sbb  cite2 aku  masih belum tercapai. 
aku harap aku x kembali ke life aku yg dulu , 
life aku yg sukar untuk trust lelaki, 
bukan senang aku ubah bende nie ,
take time gilerr , 
sbb tu aku x nk tanggapan aku terhadap lelaki dulu mengubah idup aku sekarang ,
sumpahhh , mmg TAKKK NAKKK ! 
tp kenapa aku yg kene ?
erm aku tp aku kene ingt 
ALLAH  XKAN UJI HAMBANYA JIKA HAMBANYA TIDAK KUAT ,
nie juga menunjukkan ALLAH syg kan aku , 
akan hadapi semuanya dgn tabahh , 
yg pasti aku x nk aku takk aku mcm dulu , 
serouslyy , 
AKU LEBIH RELA HATI AKU YG SKIT DR AKU SAKITKAN HATI ORANG ,
itulah aku , 
aku jugak bukan seorang yg suke mambenci orang , 
kalu aku ckp benci orang tu mmg bukan aku la , 
makner x lame lg la tu . 
aku bukan senang nk syg orang , 
sekali aku dh syg ,sukar tuk aku lepaskan .
n aku bukan jenis PLAYGIRL 
aku setia yg satu ..
iatu CINTA HATI SAYA ,
hurmmm  ,
sekian tuk entri hari nie , 
sorry korang kalu bahasa asmah ari nie agak kurang sopan . 
jiwa tgh kacau  nie ,
heee 
asslamualikummmm .









p/s ; walau ape pown yg berlaku , aku akan terus tersenyum tuk orang yg aku syg walaupown hati aku yg sakit !