CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, April 18, 2011

CINTA ATAU SUKA ?

assalamualaikum wahai sahabt ku sekalian . u oulss semua ape khbar ya. hope korang sihat sihat selalu ya. hurm dh lame asmah x update blog kan. arinie asmah nk mengemaskan blog yg dah bersarang nie silap2 ade ulor lak yg menginap di teratak asmah yg cantik nie. wahhhhhh cantik kah ?? . uishhh dh macam umah pulokkk kan asmah buat heeee.  btw asmah nk mintak pendapat dr korang la. tp asmah x pakse pown kornag bg pendapat kalu korang nk bg asmah terima dgn hati yg terbuka .hekhekhek. cercitenyer mcm nie, asmah nie kadang jeles gak la bile ade someone gulrz rapat ngan dia. opsss kadang2 ke?? heheh acctually selalu gak la. hurm asmah dh try nk lupekan perasaan asmah nie n try nk rapat dengan lelaki lain. tp susah la asmah still teringat kat dyer smpai sekarang. asmah x tau la nk wat mcm mane lg mmg susah tahap gaban la. .haiya ape la dye dh wat kat asmah smpi asmah jd mcm nie erk . . org ckp kalu nk lupe kan org yg kite penah syg  try cri pengganti nya . tp nape susah sgt2 erk . adkah syg asmah terhadapnya terlalu mendalam ? atau ini dinamakan cinta ?hurm asmah pown x tau  la . . asmah kalu bengang or marah ngan dyer mesti kejap jewp. x leh lame2.setiap kali nk tido mesti teringt kat dye. nk tepon tp ego sentiasa menguasai diri. selalu membiarkan ego menguasai diri yg lemah nie. aiyooo asmah nie egokan? yup asmah akui asmah mmg perempuan yg ego . tp ego asmah hanya sekejap jewp . .pastu oke la balik . hehehe name dia sentiasa melekat dlm kepala otak n sentiasa menjadi buah mulut asmah .that mean asmah selalu sebut name dyer dlm kebanyakkan perbualan asmah .heheh korang pham x? kalu x pham buat2 paham yer. asmah rase mcm dia nie begitu bermakna dlm hidup asmah . wahhh amik kaw ha kan asmah dh jiwang nie ! hehe n hope korang  dpt bg pandangan tentang perasaan asmah nie sama ada SUKE ATAU CINTA ?
pandangan kalian amat saya hargai . terima kasih  ye kawan kawan . lap u oulssss damn much . .





Friday, April 8, 2011

AWAS ! I HATE LELAKI BUAYA DARAT !

assalamualaikum wahai kawan - kawan ku sekalian . korang ape khabar ? hope korang sihat2 hendakNYA . . .tajuk untuk entri kali nie berkaitan  lelaki buaya darat  . korang tau x ape tu lelaki buaya darat ? ha kalu yg x tau tu lelaki buaya darat maksudnya lelaki yang sering bertukar2 pasangan . tulis2 nie teringat lak lagu kumplan ratu dari indonesia . . nk nyanyi segan lak kang x pasal2 ujan hehehhe . . nape la sekrang nie susah sgt nk cari lelaki yg setia pada yg satu ? kalu xde la lelaki yg setia alamat x khawin sampi ke tua la nmpaknyer asmah nie . .haih tp x pe la asmah redha jewp la. drpd kene khawin ngan orng yg x reti2 nk setia. tau la lelaki leh khawin 4 . asmah nie jenis gurl yg lain sikit. kalu ade someone yg cube nk dekat2 kan diri ngan asmah oke asmah kawan jewp ngan dyer but friend sahaja oke . dalam diam2 asmah akan cube mengenali diri dia dgn mencari maklumat2 yg boleh mentafsirkan dirinya mcm mane  . .ha  ! mcm mane erk asmah buat .korang nk tau x caranya mcm mane ? heheh rahsia la mane boleh bg tau . kalu ade something wrong asmah akan cri puncanya smpai dapt walaupown smpi ke lubang cacing sekalipown asmah akan cari n asmah seorang yang sgt teliti dlm memilih pasangan hehehe .maybe sbb tu asmah smpi ke hari nie still single lg. n selepas penyelidikan akhirnya asmah tau la lelaki tu type yg mcm mane . asmah rase x semua gurl buat ape yg asmah buat . asal baik, pandai mrngeluarkan kata2 yang manis dh cair  dgn boy tu . hey hey hey wake up gurl jgn mudah sgt cair dgn kate2 n janji manis dyer .  untuk di jadikan cerita la kan ade la seorang boy nie nk try asmah . . nk try salah orng la der ! bersusah payah dyer mengeluarkan kata2 yg konon nye manis  n  boleh mencairkan  hati asmah . . hahaha sorry oke asmah bukan type pompuan2 yg ade kat sekeliling awk tu.tergedik sana tergedik sini . .haiya nk try pergi la try yg lain . sy x berminat untuk menjadi "PASANGAN" awak. n sy x  percaya satu pown kata2 mnis awk yg awk pernah keluarkan sbb comfirm tipu berlaka . kalu sekadar kawan x pe la.  asmah dh tau siape awk yg sebenarnyer n awk x perlu la nk tunjuk awk setia depan saya. hahahaha. adik asmah ade ckp asmah nie dh mcm penyiasat n asmah akan tau sebelum org bg tau asmah . bukan ape , asmah buat semua nie sebnarnya untuk diri asmah jugak ,asmah tkut n x nk tersalah pilih pasangan hidup kelak rosak mase depan asmah . so kalu orng nk kate asmah bukan2 ikut suke korang la, asmah x kesah sbb nie mase depan asmah oke.
asmah nk nasihatkan kat semua wanita yg membaca entri ini sila pikir betul sebelum memilih pasangan idup. tidak perlu terburu2 dalam memilih pasangan hidup kelak binasa badan .  oke sekian untuk entri kali ini .

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.




P/S; I HATE PLAYBOY@ BUAYA DARAT  &INSYALLAH  ASMAH XKN TERJEBAK DENGAN LELAKI BUAYA DARAT .