CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, April 8, 2011

AWAS ! I HATE LELAKI BUAYA DARAT !

assalamualaikum wahai kawan - kawan ku sekalian . korang ape khabar ? hope korang sihat2 hendakNYA . . .tajuk untuk entri kali nie berkaitan  lelaki buaya darat  . korang tau x ape tu lelaki buaya darat ? ha kalu yg x tau tu lelaki buaya darat maksudnya lelaki yang sering bertukar2 pasangan . tulis2 nie teringat lak lagu kumplan ratu dari indonesia . . nk nyanyi segan lak kang x pasal2 ujan hehehhe . . nape la sekrang nie susah sgt nk cari lelaki yg setia pada yg satu ? kalu xde la lelaki yg setia alamat x khawin sampi ke tua la nmpaknyer asmah nie . .haih tp x pe la asmah redha jewp la. drpd kene khawin ngan orng yg x reti2 nk setia. tau la lelaki leh khawin 4 . asmah nie jenis gurl yg lain sikit. kalu ade someone yg cube nk dekat2 kan diri ngan asmah oke asmah kawan jewp ngan dyer but friend sahaja oke . dalam diam2 asmah akan cube mengenali diri dia dgn mencari maklumat2 yg boleh mentafsirkan dirinya mcm mane  . .ha  ! mcm mane erk asmah buat .korang nk tau x caranya mcm mane ? heheh rahsia la mane boleh bg tau . kalu ade something wrong asmah akan cri puncanya smpai dapt walaupown smpi ke lubang cacing sekalipown asmah akan cari n asmah seorang yang sgt teliti dlm memilih pasangan hehehe .maybe sbb tu asmah smpi ke hari nie still single lg. n selepas penyelidikan akhirnya asmah tau la lelaki tu type yg mcm mane . asmah rase x semua gurl buat ape yg asmah buat . asal baik, pandai mrngeluarkan kata2 yang manis dh cair  dgn boy tu . hey hey hey wake up gurl jgn mudah sgt cair dgn kate2 n janji manis dyer .  untuk di jadikan cerita la kan ade la seorang boy nie nk try asmah . . nk try salah orng la der ! bersusah payah dyer mengeluarkan kata2 yg konon nye manis  n  boleh mencairkan  hati asmah . . hahaha sorry oke asmah bukan type pompuan2 yg ade kat sekeliling awk tu.tergedik sana tergedik sini . .haiya nk try pergi la try yg lain . sy x berminat untuk menjadi "PASANGAN" awak. n sy x  percaya satu pown kata2 mnis awk yg awk pernah keluarkan sbb comfirm tipu berlaka . kalu sekadar kawan x pe la.  asmah dh tau siape awk yg sebenarnyer n awk x perlu la nk tunjuk awk setia depan saya. hahahaha. adik asmah ade ckp asmah nie dh mcm penyiasat n asmah akan tau sebelum org bg tau asmah . bukan ape , asmah buat semua nie sebnarnya untuk diri asmah jugak ,asmah tkut n x nk tersalah pilih pasangan hidup kelak rosak mase depan asmah . so kalu orng nk kate asmah bukan2 ikut suke korang la, asmah x kesah sbb nie mase depan asmah oke.
asmah nk nasihatkan kat semua wanita yg membaca entri ini sila pikir betul sebelum memilih pasangan idup. tidak perlu terburu2 dalam memilih pasangan hidup kelak binasa badan .  oke sekian untuk entri kali ini .

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.




P/S; I HATE PLAYBOY@ BUAYA DARAT  &INSYALLAH  ASMAH XKN TERJEBAK DENGAN LELAKI BUAYA DARAT .

0 comments: