CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, July 25, 2011

memori tercipta di TAPAH ROAD !

assalamualaikum w.b.t 
hye kawan2 asmah yg di syangi . .
korang semua apa habar ? 
hope korang semua sihat di samping orng tersayang 
hari nie asmah ade story sikit nk di share kan bersama korang . .
hujung minggu yg lepas asmah bercuti di rumah kak maria selama 3 hari . .
best tauk rumah dyer .lg best sbb ade budak kecik . . 
mmg best lerr . . 
asmah pg sane bukan saje2 tp umah kak maria ade kenduri . 
so kami semua dtg untuk membantu selain untuk bercuti 
KAMI ? hurmm bukan asmah sorang jewp tauk yg pegi ade lg yg pegi . . 
ari jumaat 2 buah kete iaitu kete kak maria ngan kete kak meed . 
asmah, amalina ngan erisna naik kete kak maria . .
kak syaz , suzy ngan daus naik kete kak meed . .
pastu hari sabtu tu ade satu lg kete yg dtg iaitu 
thiban, haziq, faiz ngan sheera. . 
heee ramaikan umah kak maria . . .
korang penah tgok x orang kenduri pakai suar track ngan t-shirt ?  
heee boleh plak mase kenduri kat umah kak maria kami perempuan pakai suar track 
kami semua x tukar baju sbb nk wat keje . .
tp mmg kelakar kot . . 
x penah di buat orang. . 
lepass kenduri kami semua gerak pg mandi di kuala woh . .
dah petang kot mase tu . .
so kami mandi kejap jewp . . 
mmg best la mandi kat situ , 
ada air panas lg tuh . . 
tp x leh bla bile ade orang nk cube2 mengorat kami . . 
kak maria straght to the point  tnyer nk ngorat yg mane satu . . 
rupanya dyer nk ngorat suzy @ liana . . 
hehhe kelakar kot tyme nie . . 
tyme thiban amat di perlukan kami semuackp thiban tu pakwe kami .
lepas2 mandi kami semua bertolak balik ke kuala lumpur . . 
kami semua plan smpai di hostel kami nk celebrate bufday haziq ngan ariff .
kami minta bantuan dr khai n the geng tuk belikan kek serta ibu kantin tuk masak tuk kami  .
ramai jugak la tyme nie . . 
happining giller . .
kami sampai2 jewp hostel terus main bola jaring . . 
mmg penat la . . 
tp enjoyyyy !
lepas main suprise pown diadakan . .
cuak kot muka2 dyerong mase lampu black out . .
satu hostel xde elektrik. . .
SUMPAH ! i will remember this moment forever n ever . 
sayang korang ketat2 . 
eh kawan2 panjang pulak asmah membebelkan . .
ckp sikit tp panjang . .
heee asmah nie bile dh membebel payah sikit nk berhenti . . 
oke la kawan2 sekian tuk entri kali nie. .
syukran sbb sudi singgah di teratak pujangga asmah !






p/s : asmah akan sematkan semua kenangan  didalam diari hidup asmah dan menjadi kenangan terindah. segala memori yg pernah tercipta diantara asmah dan korang semua akan sentiasa tersemat didalam pelusuk hati asmah.suatu hari nanti pasti asmah akan meningalkan korang BUT remember that korang sentiasa ada dalam ingatan asmah insyallah  


LUV U ALL DAMN MUCH <3








Friday, July 15, 2011

I MISSS YOU S0 MUCH DEAR !

assalamualaikum . .
ape khabar kawan sekalian,
hope sihat2 yer . . 
asmah sebenarnyer sedang merindui seseorang . . 
erm korang mesti ingat bf asmah kn . . .
hehehe. . . 
actually asmah ryndu gillak2 kat my best friend . 
kawan asmah hingga hujung nyawa. .
insyallah jika allah izin kan . .
name dyer kan  
jeng  jeng jeng !*nnti asmah bg tau *
dyer baikkk sgt2 pastu cute plak . . 
mia asmah really miss u dear . . 
miss mase  kite happy2
miss nk luahkan masalah.. . 
misss nk bahan2 org . .
miss miss miss dan teruss misss  ! 
semalm awak ade text asmah . . 
asmah tersenyum bile bce msj tu . . 
n then td kat fb awak de buatkan video tuk asmah  . . 
summpaaaaahhhhh !!!
mmg sweeeettttt dear . . . 
asmah akan ingat semua kenangan kite bersama . . 
nanti kite boleh la text2 yerk . . . 
ermmmm. . 
korang nk tau x spe my dear asmah tu
heheheehee
auuuuuccccaaakkkkkk ! 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



nie la my dear asmah 
name dyer mia . .
asmah rindu giler kt mia yg cute nie !


Thursday, July 7, 2011

PERISTIWA 7 JULY 2011 !!!

assalamualaikum hye semua . .
korang semua sihat x ? asmah sihat2 saje tp hati asmah x sihat la . .
hurm tarikh 7 july 2011. kenapa dgn tarikh nie ?
tarikh nie merupakan tarikh yg asmah x kn lupakan . . 
bnyak peristiwa berlaku pade tarikh nie . . .
ade yg sedih ade yg happy tp kebnyakkan nyer yg sad . . 

PERISTIWA PERTAMA :
asmah telah meluakkan perassan kat someone yg teleh mencuri hati asmah . . 
asmah x sangka yg asmah boleh jujur pade malam tu . .  
dyer tnyer asmah so asmah jawab dgn jujur. . 
asmah jenis yg x reti nk menipu kalu melibatkan perasaan ..


kadang2 asmah ckp benci tp hakikatnyer asmah syg . . 
itu la asmah.seorang yg jujur kalu melibatkan perasaan . . 

PERISTIWA KEDUA :
asmah plan nk balik kmpg arinie . .tp malangnyer asmah x dpt tiket arini . . 
tiket arinie cepat giller habis . . rasenyer bukan cuti kan . . 
so asmah amik tiket pagi esok pukul 9 pg . .
perghhh mmg penat la arinie . dr fatahna ke TBS pastu patah balik ke fatahna . .
selamt la kt chan sow lin tu ade member amik . .
thx ya friendsss . . 

PERISTIWA KETIGA : 
mase tgh on the way balik fatahna ostel ku tercinta
asmah hampir2 kene kejar ngan anjing . .
mmg cuak kot tyme nie . . .
selamat ade someone yg selamtkan asmah tyme tu . .
kalu la dyer x de mesti x bergerak asmah 
 batu dh pegang nk baling takut . .  
heheheehe

PERISTIWA KEEMPAT : 
peristiwa nie yg buat asmah down giller . . .
peristiwa nie asmah x boleh nk cite sgt kat sinie . .
asmah mmg agak bengang la tp still x boleh nk ubah perasaan asmah kat dyer.. 
asmah ade pesanan tok si dia :
weyh aku mintak maaf kalu aku ade terkasar bahase ngan kau tyme malam tu
dan malam aku tnyer pasal mcm mane bende nie tersebar.. .
aku bukan saje2 nk marah2 kau tp aku malu tau . . 
mcm mane aku nk berdepan ngan dgn korang . .
sumpah aku malu gile kot . . 
tp x pela ,bak kate ko, enset ko bukan ko jage kan 
nk wat mcm mane lg .. . 
semua dh berlaku kalu aku marah2 pown bukan jd mcm sediakala kan . . 
sorry aku ganggu ko malm2 bute td. .



asmah tau semua yg berlaku ade hikmahnyer  asmah terima dgn hati yg terbuka . 
allah sayang kan asmah sbb tu la dyer bg ujian kan asmah 
allah x kan bg ujian kat hambanya jika hambanya tidak mampu kan . . 
thx kepada sheera n kawan2 sbb teman kan asmah masse tgh down . .
kalu korang xde mesti jiwa asmah kacau . . 
oke la korang asmah nk kene tido dulu la . .  
dh lewat nie . 
esok asmah kene bgun awl kalu x kejar bontot bas la nampaknyer.
heeee love korang sgt2 =)