CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, July 25, 2011

memori tercipta di TAPAH ROAD !

assalamualaikum w.b.t 
hye kawan2 asmah yg di syangi . .
korang semua apa habar ? 
hope korang semua sihat di samping orng tersayang 
hari nie asmah ade story sikit nk di share kan bersama korang . .
hujung minggu yg lepas asmah bercuti di rumah kak maria selama 3 hari . .
best tauk rumah dyer .lg best sbb ade budak kecik . . 
mmg best lerr . . 
asmah pg sane bukan saje2 tp umah kak maria ade kenduri . 
so kami semua dtg untuk membantu selain untuk bercuti 
KAMI ? hurmm bukan asmah sorang jewp tauk yg pegi ade lg yg pegi . . 
ari jumaat 2 buah kete iaitu kete kak maria ngan kete kak meed . 
asmah, amalina ngan erisna naik kete kak maria . .
kak syaz , suzy ngan daus naik kete kak meed . .
pastu hari sabtu tu ade satu lg kete yg dtg iaitu 
thiban, haziq, faiz ngan sheera. . 
heee ramaikan umah kak maria . . .
korang penah tgok x orang kenduri pakai suar track ngan t-shirt ?  
heee boleh plak mase kenduri kat umah kak maria kami perempuan pakai suar track 
kami semua x tukar baju sbb nk wat keje . .
tp mmg kelakar kot . . 
x penah di buat orang. . 
lepass kenduri kami semua gerak pg mandi di kuala woh . .
dah petang kot mase tu . .
so kami mandi kejap jewp . . 
mmg best la mandi kat situ , 
ada air panas lg tuh . . 
tp x leh bla bile ade orang nk cube2 mengorat kami . . 
kak maria straght to the point  tnyer nk ngorat yg mane satu . . 
rupanya dyer nk ngorat suzy @ liana . . 
hehhe kelakar kot tyme nie . . 
tyme thiban amat di perlukan kami semuackp thiban tu pakwe kami .
lepas2 mandi kami semua bertolak balik ke kuala lumpur . . 
kami semua plan smpai di hostel kami nk celebrate bufday haziq ngan ariff .
kami minta bantuan dr khai n the geng tuk belikan kek serta ibu kantin tuk masak tuk kami  .
ramai jugak la tyme nie . . 
happining giller . .
kami sampai2 jewp hostel terus main bola jaring . . 
mmg penat la . . 
tp enjoyyyy !
lepas main suprise pown diadakan . .
cuak kot muka2 dyerong mase lampu black out . .
satu hostel xde elektrik. . .
SUMPAH ! i will remember this moment forever n ever . 
sayang korang ketat2 . 
eh kawan2 panjang pulak asmah membebelkan . .
ckp sikit tp panjang . .
heee asmah nie bile dh membebel payah sikit nk berhenti . . 
oke la kawan2 sekian tuk entri kali nie. .
syukran sbb sudi singgah di teratak pujangga asmah !






p/s : asmah akan sematkan semua kenangan  didalam diari hidup asmah dan menjadi kenangan terindah. segala memori yg pernah tercipta diantara asmah dan korang semua akan sentiasa tersemat didalam pelusuk hati asmah.suatu hari nanti pasti asmah akan meningalkan korang BUT remember that korang sentiasa ada dalam ingatan asmah insyallah  


LUV U ALL DAMN MUCH <3








0 comments: