CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, April 18, 2011

CINTA ATAU SUKA ?

assalamualaikum wahai sahabt ku sekalian . u oulss semua ape khbar ya. hope korang sihat sihat selalu ya. hurm dh lame asmah x update blog kan. arinie asmah nk mengemaskan blog yg dah bersarang nie silap2 ade ulor lak yg menginap di teratak asmah yg cantik nie. wahhhhhh cantik kah ?? . uishhh dh macam umah pulokkk kan asmah buat heeee.  btw asmah nk mintak pendapat dr korang la. tp asmah x pakse pown kornag bg pendapat kalu korang nk bg asmah terima dgn hati yg terbuka .hekhekhek. cercitenyer mcm nie, asmah nie kadang jeles gak la bile ade someone gulrz rapat ngan dia. opsss kadang2 ke?? heheh acctually selalu gak la. hurm asmah dh try nk lupekan perasaan asmah nie n try nk rapat dengan lelaki lain. tp susah la asmah still teringat kat dyer smpai sekarang. asmah x tau la nk wat mcm mane lg mmg susah tahap gaban la. .haiya ape la dye dh wat kat asmah smpi asmah jd mcm nie erk . . org ckp kalu nk lupe kan org yg kite penah syg  try cri pengganti nya . tp nape susah sgt2 erk . adkah syg asmah terhadapnya terlalu mendalam ? atau ini dinamakan cinta ?hurm asmah pown x tau  la . . asmah kalu bengang or marah ngan dyer mesti kejap jewp. x leh lame2.setiap kali nk tido mesti teringt kat dye. nk tepon tp ego sentiasa menguasai diri. selalu membiarkan ego menguasai diri yg lemah nie. aiyooo asmah nie egokan? yup asmah akui asmah mmg perempuan yg ego . tp ego asmah hanya sekejap jewp . .pastu oke la balik . hehehe name dia sentiasa melekat dlm kepala otak n sentiasa menjadi buah mulut asmah .that mean asmah selalu sebut name dyer dlm kebanyakkan perbualan asmah .heheh korang pham x? kalu x pham buat2 paham yer. asmah rase mcm dia nie begitu bermakna dlm hidup asmah . wahhh amik kaw ha kan asmah dh jiwang nie ! hehe n hope korang  dpt bg pandangan tentang perasaan asmah nie sama ada SUKE ATAU CINTA ?
pandangan kalian amat saya hargai . terima kasih  ye kawan kawan . lap u oulssss damn much . .





0 comments: