CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, May 8, 2011

AKU AND ABG !

assalamualaikum wahai sahabat ku sekalian . . .u oulssss semua ape khabar ya ? hope korang sihat2 saja yerk. . .arinie asmah nk write satu  entri bru tentang my abg . . haaaaaa ! korang tau ke sape my abg asmah tu .heheheh jeng jeng jeng ! hahaha asmah tau korang nie mesti nk tau kan oleh kerana korang kawan asmah ,asmah bg tau tp dgn syarat korang kene senyap tau . . hahahah ngade2 betolkan asmah nie. . heeee tp asmah ngade2 ngan korang jewp kan3 . . . name abg yg asmah maksudkan tu ialah SHAH REZA . erm asmah kenal dia di laman web sosial facebook . dia nie seorng yg mmg super dupper best lah  and dia jugak seorang yg sporting. .dyer selalu mengelike  status n comment asmah . .itu keje sambilan dia hahahahah jgn marah yer abg . .dyer nie seorang yg jiwang n penyair cinta yg bagus . . asmah suke nota2 dyer . . best tauk! hahaha  semalam nagn arinie bnyak gile kiteorng komen2 pastu kiteorg berYM . . mmg happy giler la kwan dia. . x kering idea nk kenekan dia .korang nk tau x best tau dpt kenekan dia . . .heeee sorry abg sy mmg mcm nie . .suke kenekan orng. .that my hobby abg . .




yg atas tu status asmah semalam punyer kot. . 
korang tgok la bape bnyak koment kiteorg berdua shj.
org lain xde masuk pown hahaha mcm2 kiteorg merepek kat situ . . 



yg kat atas nie plak status asmah tyme kiteorng berYM . .
asmah saje2 jewp update status mcm tu x tau lak ade org koment. . . .



pastukan dyer lak boleh tuliss mcm  tu kat wall asmah . .
selamat wall dyer tutup x boleh tulis kalu x dh lame dah asmah tulis balik . .
hehehehhehehe !



PSSSTTTTTT ABG 2 TGOK NIE !!!!
 .
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.






p/s ; oke la kornng sekian tuk coretan harinie. . next tyme asmah tulis lg yerk .oke  bubye korang muahhhhhhxxxxx !

0 comments: