CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, October 6, 2011

sakit dan teramat sakit !

sakittt nyerrrr!!! 
nape sakit sgttttttt !! 
napee  x leh  nagiss mcm orang lain ? 
kesakitan yg aku alami nie aku rase mase 3 tahun yg lepas ,
mase tu mmg sakit  but kali nie sakitnyer berganda2 ..
but asmah kena tahan sbb  cite2 aku  masih belum tercapai. 
aku harap aku x kembali ke life aku yg dulu , 
life aku yg sukar untuk trust lelaki, 
bukan senang aku ubah bende nie ,
take time gilerr , 
sbb tu aku x nk tanggapan aku terhadap lelaki dulu mengubah idup aku sekarang ,
sumpahhh , mmg TAKKK NAKKK ! 
tp kenapa aku yg kene ?
erm aku tp aku kene ingt 
ALLAH  XKAN UJI HAMBANYA JIKA HAMBANYA TIDAK KUAT ,
nie juga menunjukkan ALLAH syg kan aku , 
akan hadapi semuanya dgn tabahh , 
yg pasti aku x nk aku takk aku mcm dulu , 
serouslyy , 
AKU LEBIH RELA HATI AKU YG SKIT DR AKU SAKITKAN HATI ORANG ,
itulah aku , 
aku jugak bukan seorang yg suke mambenci orang , 
kalu aku ckp benci orang tu mmg bukan aku la , 
makner x lame lg la tu . 
aku bukan senang nk syg orang , 
sekali aku dh syg ,sukar tuk aku lepaskan .
n aku bukan jenis PLAYGIRL 
aku setia yg satu ..
iatu CINTA HATI SAYA ,
hurmmm  ,
sekian tuk entri hari nie , 
sorry korang kalu bahasa asmah ari nie agak kurang sopan . 
jiwa tgh kacau  nie ,
heee 
asslamualikummmm .









p/s ; walau ape pown yg berlaku , aku akan terus tersenyum tuk orang yg aku syg walaupown hati aku yg sakit ! 

0 comments: