CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, June 16, 2011

truth or dare !

assalamualaikum hye2 semua . . pagi2 buta  nie asmah sebenarnyer ade story yg nak di storykan. .  korang nk tau x pe yg asmah nk storykan nie ?? mesti korang nk tau kan. .  asmah tau yg korang nie mmg busybody sikit kan. . . heee kepada sape yg x nk tau tu kan pg main jauh2 sane. .  jgn nk sibuk kat sini yerk. . 
korang2 yg nk tau tu kan, korang penah dgr x game truth and dare ? kalu x penah dgr tu meyh sini asmah bg tau ape itu truth and dare. mcm nie, game nie kite kene choose same ade nk truth(bercakap benar ) atau memilih dare (menyahut cabaran yg diberikan ) . so sape yg terkene tu kenelah pilih same ade nk truth atau dare . .
malm td mase sedang melepak2 sambil bergosip di bilik kak maria ade someone leh cadangkan main game nie. ape lagi asmah pown main la. .  mmg teruk asmah kene. .hee kalu soalan truth tu mmg asmah dh jangka kan tp kalu yg dare tu mmg x pernah terpikir pown dyerorg leh bg cabaran yg mcm tu . . mmg merah muka n berpeluh2 di buatnya. smpai x tau nk ckp ape. .  heee mmeg soalan terbaikkkk yg dyerorg bg kat aku . .tp asmah mmg fun la main game nie. .  nampak senang tp bileh dh kene mmg susah gile nk wat . . hahah best memory la. . I will definitely save all the memories on this night in mind and in my heart .
thx kepada yg  semua . .  korang mmg best la  . .tp korang kene kept it secret tau . .  heee next tyme kite main game nie lagi yerk . .   
heee oke la kalian my spongebob kesaygan dh memaanggil tu . .  so kalu ade story lg asmah akan story2 kan kat korang lg yerk . .  love u all  . . muaahhhhhxxxx ! <3



0 comments: