CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, June 22, 2011

TERLANJUR SAYANG !

assalamualaikum wahai sahabat asmah yg tersayang nie . . korang ape khabar yerk . . 
hope korang sihat2 saje . . hari asmah nk cerstory pasal my feeling . 
hurmmm asmah rase kan asmah dh terlanjur sayang kat seseorg la. . .
asmah x tau la bile perasaan nie wujud . . sbb tu la asmah ckp asmah TERlanjur syg  . .
acctually BOY nie seorg yg nice . asmah suke tgok dyer gelak . nice smile dyer tau. . dh la asmah nie suke gelak . .
asmah tgok dyer nie kan sesorang yg pemalu . .  hahahah comel jewp la dyer ni kan. 
pastu dyer nie walaupown kurang ensem tp dyer manis tau . . lg pown asmah x nk lelaki yg ensem.
asmah sgt2 fobia dgn lelaki ensem . . tkut dyer curang la. .  x sanggop la sy untuk jd janda tuk kali ke -3 . . 
 hhahahahha asmah nie senang nk suke org tp susah nk syg seseorg tu . .
asmah nak cri future husband bukan teman lelaki . . so asmah kene choose the best in the best. .
asmah nk pesan satu jewp kat boy tu : 

 weyh nie aku nk bg tau kau nie , dgar leklok tau . aku mmg serius dgn perasaan aku nie . . 
aku mmg sayang kat ko . . 
it's up to you nk percaya ke x . .  yg penting aku nk jujur dgn perasaan aku nie
aku rase aku dh start fallen in love kat ko la . . opssss terlebih sudah ~hahahaah
aku harap ko jodoh aku .dan kalu ko jodoh aku 
aku nk bg tau ko sesuatu ko mmg bukan yer pertama singgah di hati aku 
tp aku harap ko yg terakhir singgah di hati aku . 
bukan setakat singgah jewp  aku nk ko stay kat dlm hati ku until the end of my life . .  
aku terima ko seadanya dan kekurangan ko akanku jdkan sebagai sesuatu yg unik.
hahahha kalu ko bce blog aku nie ko jgn gelakkan aku tau . 
siap la ko kalau ko gelakkan aku !


heee asmah x terlalu berharap sgt .tkut harapan asmah musnah . . 
ape yg asmah boleh buat ialah berusaha untuk mencapai nyer, berdoa dan berserah . .. 
kalu dyer jodoh asmah mmg happy dan kalu dyer bukan jodoh asmah 
asmah terima saje n kami boleh jd bestfriend. . . 
oke la sekian shje tuk entri malam nie, . . korang doakan yg terbaik tuk asmah yer . . 
bubye korang asalamualaikum sahabat ku . . 






0 comments: