CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, December 24, 2010

adakah aku sudah jatuh cinta???

ari nie asmah nk cite pasal sesorg yg asmah x tau apakah status dia didlm hati asmah. KAWAN??BFF??TTM??PERCURI HATI??hurm asmah pown xtau la yg mane satu.dia nie mmg seorg yg baik sgt2.perkenalan kite mmg satu anugerah yg amat ternilai & tidak boleh dibeli dgn wang ringgit. dia seorg yg matang dlm membuat keputusan.kematangan dia yg membuat asmah terpikat.bukan itu sahaja sifatnyer yg rendah diri juga adalah salah satu daya tarikannyer.kejujurannya di awl perkenalan amt sukar ditemui.bukan senang tau seorg lelaki nk jujur diawl perkenalan.dyer mmg seorg yg caring.walaupown kiteorg x penah jumpe lg..tp asmah senang dgn sikap dye. acctually asmah sgt2 susah nk suke seseorg kalu x jumpe depan2.tp dgn dyer nie lain lak. mcm ade satu aura kat dlm diri dyer yg membuat asmah tertarik.Fuhhh!!! aura yerk. . hahahaha.walaupown dyer tidak memenuhi ciri-ciri lelaki idaman asmah.tp asmah cukup selesa dgn dyer.asmah selese berkongsi cerita,pengalaman,kisah cinta yg lepas malah asmah juga ade berkongsi rahsia dgnnyer.dgn kate lain dyer nie seorg pendangar yg bgus. ketika asmah dlm kesedihan dyer selalu hadir dan berusaha memberikan keceriaan kepada asmah.dyer sering membuat asmah happy dn juga buat asmah sedih.mybe dyer x perasan dyer wat asmah sedih.tp asmah x kesah.xkn la asmah asyik nk happy jewpkn. x fair la kalu mcm tu.hahahah dyer juga tahu mcm mane kalu asmah marah ke ngantuk ke sedih ke or xde mood.asmah pown x tahu mcm mane dyer boleh tahu tu sume padahal asmah kenal dyer bukannyer lame.asmah bukan seseorg yg mudah difahami.kadang kala perangai asmah akn berubah2.ini meyebabkan asmah sukar tuk difahami.roomate asmah pown mengambil mase tuk memahami sikap n perangai asmahh nie.asmah dh cerita sedikit tentang lelaki tu.hahah asmah pown agk blur dgn perasaan nie.asmah serahkn semua nie pada yg maha kuasa.biar Allah saja yg tentukan.kalu dye jodoh asmah,asmah terima dgn hati yg terbuka.-AMIN-

0 comments: