CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, March 11, 2012

YOU ARE MY PRINCE UNTIL JANNAH INSYALLAH !


masyhallah what happen dengan teratak asmah nie,  berhabukk sudahhh ! hehehe
assalamualakum kapada semua penyinggah teratak asmah nie , 
hope korang semua sihat2 ye , 
sorry sebab asmah dah terlalu lame membiarkan teratak asmah nie , hehehe
kalu ade story baru la asmah tergedik2 dtg jumpe korang kat teratak nie an , 
kalu xde story xde la asmah kat sini , nie namenye orang lupe diri opssss ! terngata diri sendir lak, hehehe
actually asmah nak sharing something ngan korang , hope korang sudi membaca, kalu x sudi tu boleh la intai dr jauh je erk !
hehehe ngada2 betul asmah nie an! 
back to main story !
bile korang tgok tajuk entry asmah nie korang leh teka tentang ape yg asmah nk story kan , 
asmah nk story about seorang lelaki yang telah di tangkap mencuri hati asmah , dye di syaki mencuri since 26 october 2011,
heheh mcam penjahat lak dyer nie , 
actually dyer nie my boyfie tercnta , nama dyer MUHAMMAD NUR RIDUWAN SYAH BIN HAMIR , 
asmah leh cite sedkt tentang sejarah kami , kiteorang break up dalam sebulan lebih , kami break atas sebab yg tetentu , 
asmah jujur la asmah tak penah lupakan dia, every second asmah selalu think about him , mmg lepas tu asmah ade couple ngan seorang mamat nie , mmg terlalu drastik tp tujuan asmah couple ngan mamat nie semata2 nk melupakan my prince nie ,hurmm jahatkan asmah nie  
tapi hakikatnya asmah mmg tak boleh nk buat semua nie , mamat nie lak wat hal mmg patut pown asmah tinggalkan dyer , 
my prince tau la sebab ape asmah break ngan mamat nie sbb my prince sentiasa ade ngan asmah disaat asmah sedih. 
at last asmah tersangkut balik ngan dyer , heeee 
ade beberapa ptongan mcj yg my prince send asmah simpan tau , 
mcj tu la yg wat asmah cair mcm chocolate panas tau !! haiyaaaa 
korang nie mesti nk tau an apekah mcj3 itu ??? korangkan busybody , heeeeee 
nie la antra text yg prince bg kat asmah :-

: :as owg ckp kite hanya jatuh cinta sekali jew, tp an setiap kali wan dengar suara as wan jatuh cinte lagi la : :

: :kalau cinta ibarat penyakit , wan xnk makan ubat ,biar wan merana diserang penyakit ini sbb wan nak as tau yg wan sangt 
  mencintai as::


hehehe nie la antra potongan text tu , sweeet kan prince asmah nie ,ade bnyk lagi tau tp xleh nk share lebih2  bahaya!
korang nk tau tak kiteorang ni banyak persamaan , perangai kiteorang pown lebih kurang same je , 
so tak susah la untuk kiteorang memahami antara satu sama lain, kiteorang pown jarang gaduh , gado pown bende2 bodo je , 
antara persamaan kiteorang, tak suke marah2, kalu marah pown cepat cool , kami tak reti nk pujuk memujuk nie, tp kami try jugak la if salah sorang merajuk , kami juga suka kat budak2 kecik , yg penting kiteorang nie asyik nk same je , smpi satu hari tu baju kiteorang pown leh same , padahal kiteorang nie jauh2 , heheh sweeet takk kiteorang! prince asmah ckp yg kami nie crazy couple, mmg crazy pown , hehehhe 
prince nie seorang yg memahami asmah ,hope hubungan kami nie berpanjangan , korang doakan jugak tau , 
dah banyak dugaan yg kami lalui bersama, hope kami kuat hadapi dugaan mendatang , walaupown ade satu lg problem x settle lg , 
insyallah asmah akan setia menunggu sang jejaka pujaan hati menjadi milik asmah yg sah !!
hehehe korang doa2 kan yg terbaik untuk asmah ngan prince ye , 
sekian untuk coretan pada hari nie , 
bubye , assalamualaikum! 



cute takk desktop lappy asmah nie ! hehe 
*perasan pulakkk*



p/s : kepada hubby ku yg tercinta , sayang nk b tau yang sayang terlalu menyayangi b , hope ape yg kite telah kite janji kite laksanakan bersama , i love you until jannah b , insyallah ! 
     <3 dyer la jejaka yg asmah ceritakan dalan entry yg lepas <3

0 comments: